28 martie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

59 LEI
48.38 LEI
Masajul facial – pentru un ten frumos și sănătos, mereu tânăr

Stilul de viata agitat, stresul si oboseala sunt numai cativa dintre factorii care isi pun amprenta asupra tenului tau. Masajul facial poate fi solutia problemelor tale: iti ofera o relaxare completa, iti intareste musculatura fetei si te ajuta sa previi aparitia ridurilor. „Masajul facial este o terapie separata de masajul corporal total si poate include nu doar fata, ci si gatul, decolteul si chiar capul”. Masajul facial se poate efectua la un salon de specialitate, dar il poti face si singura, acasa. „In functie de complexitate si zonele tratate, masajul efectuat la salon dureaza intre 15 si 30 de minute”, adauga specialistul.

Etapele masajului facial

Demachierea – este foarte importanta curatarea in profunzime a fetei, nu doar a ochilor sau a zonelor pe care s-a aplicat machiaj. Demachierea se realizeaza cu produse speciale, potrivite tipului de ten.

Efectuarea masajului – se realizeaza cu o crema speciala pentru masaj facial. Daca tenul este uscat, inainte de masaj se aplica o crema profund hidratanta, pentru a se evita iritatrea pielii. Este de preferat ca masajul sa fie realizat de o persoana specializata. „Tehnicile de masaj sunt similare cu cele folosite pentru masajul corporal pentru stimularea circulatiei sanguine si tonifierea musculara, dar in acest caz sunt executate miscari fine care sa nu forteze sau sa nu intinda excesiv pielea”.

Aplicarea tonicului facial pentru fermitate – acesta hraneste pielea, o revitalizeaza si ii reda fermitatea.

„Dupa masajul corporal general sau anticelulitic, se recomanda si un masaj de 15 minute al fetei, de 3 ori pe saptamana, pentru un tratament intensiv. Acesta este un masaj revigorant, are un efect de lifting si in plus este extrem de relaxant”, adauga specialistul.

Beneficiile masajului facial de relaxare

  • are efect de calmare la nivelul fetei;
  • ofera elasticitate si suplete tenului;
  • intareste musculatura fetei;
  • ajuta la ridicarea pometilor;
  • reduce ridurile, in special cele de expresie;
  • ajuta la relaxarea si detensionarea intregului organism.

Metode de masaj facial

Miscari de mangaiere – se realizeaza cu ajutorul pulpelor degetelor sau cu mana deschisa, pielea fiind practic mangaiata, nu intinsa. Masajul mangaietor actioneaza asupra circulatiei sanguine;
Masajul pianotat – se realizeaza cu ajutorul tuturor degetelor care fac miscari scurte si dese, asemanatoare celor executate la pian. Acest masaj activeaza circulatia sangelui;
Masajul framantat – se realizeaza prin miscari asemanatoare celor cu care se framanta un aluat. Procedeul este recomandat persoanelor care au tenul gras, deoarece indeparteaza surplusul de sebum;
Masajul ciupit – se executa prin miscari scurte si repetate, prin prinderea pielii intre degetul mare si aratator. La fel ca si masajul framantat, masajul ciupit se recomanda persoanelor cu tenul gras;
Masajul frictionat – se realizeaza prin miscari cu presiune cu pulpa degetelor. Aceste miscari pot fi circulare, in zig-zag, orizontale, verticale. Relaxeaza musculatura si imbunatateste circulatia sanguina la nivelul fetei. De asemenea, tehnica masajului frictionat previne si diminueaza formarea ridurilor.

 

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.