07 august
OFERTA ZILEI
Masaj Terapeutic si Kinetoterapie in pareze faciale
( reducere de 12.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

50 LEI
44 LEI

Programarile pentru servicii se fac exclusiv online sau telefonic (0744.661.651).
Pentru limitarea interactiunii dintre diferiti clienti,
va rugam sa respectati punctual orele de programare comunicate de personalul nostru.


Va informam ca salile de masaj sunt sterilizate cu raze UV cu 20 minute intaintea fiecarei programari. Mastile si manusile sunt de unica folosinta iar personalul nostru are si va avea tot timpul grija ca interactiunea cu dumneavoastra sa fie cat se poate de sigura. Deasemenea va rugam ca intotdeauna sa purtati masca faciala pana la sfarsitul fiecarei sedinte.

Medicamentul pentru tratarea cancerului hepatic a ajuns şi în România

Specialiştii spun că medicamentul ar putea fi inclus în listele de compensate şi gratuite ale Ministerului Sănătăţii. Medicamentul este sub formă de tablete şi se administrează pe cale orală.

Specialiştii spun că acesta este singurul medicament eficace terapia bolnavilor de cancer de ficat, el sporind numărul celor care au supravieţuit acestei maladii. Acest medicament este folosit de medicii din peste 60 de ţări, pentru tratarea pacienţilor care au cancer hepatic avansat.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.