02 decembrie
OFERTA ZILEI
Impachetari cu crema termosudatie + Masaj Anticelulitic + Vaccum
( reducere de 20.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

155 LEI
124 LEI

Programarile pentru servicii se fac exclusiv online sau telefonic (0744.661.651).
Pentru limitarea interactiunii dintre diferiti clienti,
va rugam sa respectati punctual orele de programare comunicate de personalul nostru.


Va informam ca salile de masaj sunt sterilizate cu raze UV cu 20 minute intaintea fiecarei programari. Mastile si manusile sunt de unica folosinta iar personalul nostru are si va avea tot timpul grija ca interactiunea cu dumneavoastra sa fie cat se poate de sigura. Deasemenea va rugam ca intotdeauna sa purtati masca faciala pana la sfarsitul fiecarei sedinte.

Virusul „Solomon Islands” va dubla numărul bolnavilor de gripă

Pentru tratamentul gripei provocate de „Solomon Islands” sunt necesari trei-patru ani ca acesta să fie în circulaţie, pentru a se imuniza populaţia, a declarat managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. dr. Matei Balş”, prof. dr. Adrian Streinu Cercel. El a menţionat că e de aşteptat să existe, în acest sezon rece, un număr considerabil de îmbolnăviri, având în vedere că imunitatea este scăzută faţă de noul agent patogen.

Managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. dr. Matei Balş” a subliniat că „Oseltamivir, medicament antiviral cu administrare orală, este eficient împotriva tuturor virusurilor gripale relevante din punct de vedere clinic, inclusiv împotriva noului virus”.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.