03 octombrie
OFERTA ZILEI
Masaj drenaj limfatic pentru edemul piciorului - postoperator
( reducere de 25.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

63 LEI
47.25 LEI
Masajul cu pietre vulcanice – avantaje in masajul cu pietre vulcanice – sedinte de masaj cu pietre vulcanice

Pietrele vulcanice sunt trecute printr-o baie de apa fierbinte, dupa care sunt parfumate cu uleiuri aromate si sunt aplicate in functie de marime pe diferite parti ale corpului. Cele lunguiete sunt folosite pentru zonma gatului, cele rotunde pentru brate, iar cele mai delicate dintre ele sunt aplicate pe spate si pe ceafa.
Avantajele si beneficiile masajul cu pietre vulcanice

Terapia cu pietre vulcanice este bazata pe disciplinele orientale conform carora exista sapte puncte energetice numite Chakre localizate de-a lungul canalului central al corpului – centre ale energiei vitale care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din punctele Chakra energia este distribuita in intregul organism prin numeroase canale energetice care traverseaza corpul.

Astfel o parte din pietre sunt asezate pe corpul pacientei (pacientului) in cele sapte puncte cheie, puncte energetice numite Chakra. In cultura orientala se crede ca cele sapte puncte chakra le corespunde cate un organ vital, efectul stimularii lor fiind o stare de bine rapspandita in tot organismul. Celelate pietre ramase sunt folosite la un masaj ritmic ce ofera relaxare. Pietrele sunt alese pe marimi si forme in functie de fiecare parte a copului (umeri, genunchi, picioare, gat, coloana).
Avantajele masajului cu pietre vulcanice

eliminarea toxinelor
cresterea abilitatii fibrelor de colagen de a se intinde
diminuarea sau disparitia problemelor articulatiilor
diminuarea sau eliminarea durerii
diminuarea spasmei musculare
cresterea circulatiei sangvine
scaderea tensiunii arteriale
cresterea temperaturii corporale
accelerarea pulsului (cu 10 batai pentru fiecare grad celsius crescut in temperatura corporala)
accelerarea respiratiei
accelerarea oxigenarii la nivel celular si a ritmului metabolic
cresterea activitatii rinichilor
eliminarea edemelor (vanatailor)
aplicarea pietrelor vulcanice calde in zona opusa celei afectate, atrage fluxul de sange din zona afectata, reducand astfel tensiunea dint acea zona.

Sedinte de masaj cu pietre vulcanice

Sedintele de masaj cu pietre vulcanice dureaza aproximativ o ora, avand un efect activ cu pana la 24 ore. Dupa aplicarea masajului cu pietre vulcanice este recomandat sa nu se treaca imediata la o temperatura rece (iesirea afara pe timpul ierneii), corpul uman avand nevoie de cel putin 10 minute pentru a se reobisnui cu temperatura ambientala.
Efectele secundare in masajul cu pietre vulcanice

dilatarea vasculara periferica ce cauzeaza inrosirea pielii
scaderea ritmului respiratiei
scaderea tensiunii arteriale si a pulsului
relaxarea musculara

Masaj cu pietre vulcanice la Reflexo-Vital Bacau

Incepand cu aceasta luna (decembrie 2011), Reflexo-Vital Bacau aplica masajul cu pietre vulcanice atat din punct de vedere spa cat si ca terapie medicala. Rezervati online o sedinta de masaj cu pietre vulcanice la cabinetul Reflexo-Vital din Bacau. Beneficiati de terapie si intretinere corporala cu cadre medicale specializate !

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.