05 iunie
OFERTA ZILEI
Masaj terapeutic al piciorului sugarului (talus valgus, talus varus) + exercitii de recuperare
( reducere de 15.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

50 LEI
42.5 LEI

Programarile pentru servicii se fac exclusiv online sau telefonic (0744.661.651).
Pentru limitarea interactiunii dintre diferiti clienti,
va rugam sa respectati punctual orele de programare comunicate de personalul nostru.


Va informam ca salile de masaj sunt sterilizate cu raze UV cu 20 minute intaintea fiecarei programari. Mastile si manusile sunt de unica folosinta iar personalul nostru are si va avea tot timpul grija ca interactiunea cu dumneavoastra sa fie cat se poate de sigura. Deasemenea va rugam ca intotdeauna sa purtati masca faciala pana la sfarsitul fiecarei sedinte.

Homeopatia, ştiinţă medicală nu doar medicină alternativă

Aceasta a fost concluzia la care au ajuns specialişti de renume în cadrul conferinţei „General Homeopathic Pharmacology”, organizată ci sprijinul Boiron şi Farmaceutica Remedia.

În cadrul acestui eveniment, la care au participat academician prof. dr. docent Dumitru Dobrescu, Vlad Iliescu, secretar de stat la Ministerul Sanatatii Publice, farm. primar Magdalena Bădulescu, preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi prof. dr. farm. Dumitru Lupuliasa, preşedinte al Colegiului Farmaciştilor din România, a fost lansată şi cartea de specialitate „General Homeopathic Pharmacology”.

Volumul „General Homeopathic Pharmacology” reprezintă, în contextul literaturii internaţionale de profil, prima lucrare ce abordează subiectul farmacologiei homeopate. Cartea deschide perspectiva apariţiei unor noi domenii ale ştiinţei şi propune o nouă viziune asupra homeopatiei.

„Pentru a intra în rândul ramurilor ştiinţei, acolo unde îi este locul firesc, homeopatia trebuie să dispună de argumente adecvate. Unul dintre aceste argumente poate fi existenţa unei farmacologii homeopate. Cartea de faţă a fost scrisă ca o pledoarie pentru înţelegerea evoluţiei ştiinţei medicamentului”, a declarat autorul lucrării, academician prof. dr. docent Dumitru Dobrescu.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.