07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
700 de cazuri de viroze, în ultimele două săptămâni, la Timişoara

Deşi numărul îmbolnăvirilor este în creştere, medicii spun că foarte puţine cazuri de infecţii ale căilor respiratorii sunt grave.

La Spitalul de Copii din Timişoara, jumătate din cazurile preluate de Unitatea de Primire Urgenţe în fiecare zi sunt afecţiuni ale căilor respiratorii. De la începutul lunii, din 400 de cazuri de la UPU, 145 sunt infecţii ale căilor respiratorii, predominând laringitele.

„Oamenii ar trebui să înţeleagă să evite expunerea la frig, la umezeală, aglomeraţia pe cât posibil şi să îşi ridice imnunitatea organismului prin consum de vitamina C”, spune Otilia Weisz, medic de familie.

Medicii spun că este indicat vaccinul antigripal, dar atrag atenţia că acesta nu ne fereşte de toate tipurile de virus.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.