07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
Invata sa-ti respecti corpul

Tiparul „Barbie”

Pentru a avea o stare generala de bine, o femeie trebuie, in primul rand, sa aiba o atitudine pozitiva fata de imaginea reflectata in oglinda. Foarte multe femei nu sunt multumite de imaginea lor, pentru ca nu se incadreaza in tiparul de fumusete promovat prin diverse mijloace, fiind bombardate din toate partile cu imagini care reprezinta siluete „croite” dupa tiparul „Barbie”.

Aducand in prim- plan o imagine ideala greu de obtinut si de mentinut, companiile care activeaza in industria frumusetii si-au asigurat venituri grase. Nu constituie o surpriza faptul ca se promoveaza aspectul tanar, alaturi de masurile de manechin, factori esentiali in definirea conceptului de frumusete.
Standarde de frumusete

Mesajele mai mult sau mai putin subliminale care se adreseaza femeilor repeta obsesiv acelasi lucru: „Orice femeie trebuie sa fie slaba”, sau „Procesul natural de imbatranire este un dezastru impotriva caruia trebuie sa luptam”.

Familia si prietenii pot sa influenteze modul in care gandim despre noi insine, prin comentariile pozitive sau negative pe care le fac la adresa noastra.
PRIMII PASI
Odihna si sport

Un regim alimentar sanatos inseamna obtinerea unui aspect frumos al pielii si parului si a unei structuri osoase puternice.
Exercitiile fizice sunt surse constante de energie si au o contributie insemnata asupra imaginii noastre.
Odihna este unul dintre factorii care alunga stresul.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.