07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
Rinofaringita copiilor – solutii naturale

Stimularea terenului imunitar al fiecărui copil va reduce frecvenţa şi gravitatea acestor episoade de infecţii respiratorii superioare. Această stimulare se poate realiza cu extracte gemoterapice şi produse fitoterapice.

Produsele care conţin suc standardizat de Echinacea gen Imunogrip şi Imunogrip junior cresc rezistenţa organismului şi asigură o profilaxie împotriva virusurilor cu tropism respirator. Cea mai bună protecţie o oferă administrarea cu cel putin o lună înainte de expunere, astfel încât raspunsul imunitar să fie asigurat. Dintre produsele gemoterapice amintim:

Extract din muguri de Coacăz negru- Ribes nigrum MG=D1, cu efect anti-inflamator şi stimulator imunitar
Extract din mlădiţe de Măceş- Rosa canina MG=D1 cu efect vitaminizant, antiinflamator şi osteoblastic
Extractul din muguri de Porumbar- Prunus spinosa MG=D1 stimulează sistemul imunitar când acesta a suferit agresiuni din partea unor factori ambientali, chimici, farmacologici, bacterieni şi virali
Extract din muguri de Brad- Abies pectinata MG=D1 un remineralizant eficace
Extract din muguri de Mesteacăn argintiu- Betula verrucosa MG=D1 cu acţiune asupra sistemului reticulo- endotelial cu stimularea macrofagelor
Extract din muguri de Mesteacăn pufos- Betula pubescens MG=D1 cu efect stimulator general, tonic şi stimulent. Acestea se administrează combinate în diferite scheme putându-se asocia câte 2 sau 3 macerate glicerinice, pentru o perioadă de 2-3 luni.

Dacă totuşi îmbolnăvirea a survenit tratamentul cu o schemă de produsegemoterapice este o alternativă naturală şi eficientă. O schemă utilă în rinofaringitaacută este:

Extract din mlădiţe de Măceş- Rosa canina MG=D1, 20-25 pic în apă, dimineaţa
Extract din muguri de Coacăz negru- Ribes nigrum MG=D1, 20-25 picături în apă la prânz
Extract din muguri de Mesteacăn- Betula verrucosa MG=D1, 20-25 picături în apă seara.

Într-o rinofaringită cronică, combinaţia de selecţie este

Extract din mlădiţe de Măceş- Rosa canina MG=D1, 20-25 pic în apă, dimineaţa, zilnic, cu Extract din muguri de Brad- Abies pectinata MG=D1, 20-25 pic în apă
la prânz şi Extract din muguri de Mesteacăn- Betula verrucosa MG=D1, 20-25 pic în apă seara, zilnic, 2-3 luni de zile

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.