07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
România are un plan naţional antipandemic

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a subliniat că România are un plan naţional antipandemic, în cadrul căruia există un proiect cu Banca Mondială pentru constituirea de compartimente de Terapie Intensivă, în cadrul spitalelor de boli infecţioase. Se vor constitui nouă regiuni care să preia, cel puţin în prima fază, persoanele care vor fi afectate de virusul pandemic.
Acelaşi pronostic l-a oferit şi David Nabarro, coordonatorul Organizaţiei Naţiunilor Unite pe probleme de gripă. Nabarro a menţionat că guvernele trebuie să fie pregătite pentru efectele devastatoare asupra economiilor lor, pe care le poate avea infectarea a milioane de persoane.
Reprezentantul ONU a declarat că izbucnirea unei pandemii de gripă necesită un răspuns imediat, într-un interval de doar câteva zile, pentru a putea izola focarul infecţiei şi pentru a limita consecinţele.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.