07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
Zeci de mii de batrâni au nevoie de tratament de recuperare / Fara cabinete de balneofizioterapie

Evacuarea Ambulatoriului (policlinica) de balenofizioterapie de la demisolul cladirii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) la inceputul anului viitor, urmare a adoptarii unei hotarâri de guvern prin care se stabileste ca o parte din spatiile inchiriate de aceasta institutie vor fi destinate cabinetelor dentare iar restul, activitatilor ei, a provocat ingrijorare atât in rândul personalului medico-sanitar de profil cât si al pacientilor. Daca etajul doi, unde functioneaza cabinetele stomatologice, va fi mentinut ca atare, demisolul, unde isi desfasoara activitatea cabinetele de balenofizioterapie si comisiile de expertiza a capacitatii de munca, va fi destinat depozitarii arhivei CJAS. „Este de neinteles cum pentru a amenaja arhiva sunt scoase din spatiile respective niste cabinete unde se asigura servicii medicale importante pentru un numar impresionant de pacienti, din care 70 la suta sunt pensionari, ne-a declarat doctorita Eugenia Stresina, medicul-sef al sectiei de Balneofizioterapie din cadrul SJU. In cladirea respectiva functioneaza aceste cabinete de peste 40 de ani. De ce nu si-a facut Casa de Sanatate arhiva unde un deputat isi construieste acum o cladire?“.

Sursa: Desteptarea Bacau – Citeste continuarea articolului

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.