03 octombrie
OFERTA ZILEI
Masaj drenaj limfatic pentru edemul piciorului - postoperator
( reducere de 25.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

63 LEI
47.25 LEI
Deep Tissue

Deep Tissue – Terapia se concentrează pe realinierea straturile profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv.Masajul constă în manevre mai lente dar profunde. Se adresează la anumite segmente ale corpului și în special țesuturilor „problematice”, la fascicole, tendoane sau ligamente care sunt implicate, atenuând și eliminând contracțiile și durerile.

Deep Tissue – de ce este util?

Este util mai ales pentru zonele tensionate cronic și contractate, cum ar fi gât rigid, senzație de constractie de spate, umeri și gât.

Într-un mediu tot mai activ și solicitant, masajul Deep Tissue este ideal înlăturând imediat senzația de oboseală. Deep Tissue este, la bază, o terapie medicală specială care acționează în profunzime. Înlătură toate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune. Reflexoterapia combinată cu tehnici de masaj complexe va vor echilibra, ameliora sau vindeca multe afecțiuni fără a fi nevoie de medicamente!

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.