07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală fiind unul din cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni. Este utilizat în tratarea unor probleme, precum durerile musculare și articulare, anxietate, stres, insomnie, îmbunătățind circulația, dar și funcțiile neurologice, ajută la crearea echilibrului și armoniei interioare. De asemenea, masajul eliberează endorfină, ajutând la reducerea depresiei și la calmare, la diminuarea durerii asociate cu bolile în fază terminală, acordând sprijin și reducând efectele stresului emoțional. Poate fi utilizat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, precum și a sportivilor (în urmă unor posibile accidentări), îmbunătățind performanțele acestora.

Masajul terapeutic adopta filosofia conform căreia organismul știe cum să se vindece singur, iar atingerea este semnalul organismului Masajul terapeutic este una dintre cele mai puternice metode de tratare și prevenire a durerii, în mod non-invaziv și sigur de vindecare, acest tip de masaj fiind una dintre cele mai sănătoase opțiuni pentru pentru îmbunătățirea calității vieții.

Apelați cu încredere la un astfel de masaj, informați terapeutul nostru asupra trecutului dumneavoastră medical, iar acesta vă va ajută să deveniți mai conștienți de importantă sănătății propriului corp.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.