Cine suntem?

Reflexo-Vital ca centru de masaj si reflexoterapie (Bacau) a avut, inca de la inceput, rezultate bune in tratarea si ameliorarea diverselor afectiuni cum ar fi: obezitatea, dereglarile endocrine si demetabolism, sindrome neuroastenice, dereglari ale tensiunii arteriele si in special afectiuni reumatismale, artrite, artroze, tulburari digestive prin practicarea masajului corporal cat si prin practicarea reflexoterapiei.

Practicand zi de zi aceste metode si terapii neconventionale (masaj, reflexoterapie, masaj yumeiho, etc..), precum si masajul reflexogen (reflexoterapie) (masajul talpilor) , masajul corporal total sau partial, masajul facial – masajul cosmetic, masajul anticelulitic, combinate cu uleiuri speciale, personalizate, geluri, produse naturiste, ceaiuri si diete specifice, terapeutii nostri specializati au reusit sa redea echilibrul fizic si psihic al celor ce au nevoie de el, sa alunge stresul si pacientii sa capete forta fizica, echilibrul interior, buna dispozitie si pofta de viata, prin ameliorarea disconfortului produs de diverse boli.

Ce facem?

Ne bazăm pe o expresie simplă dar cu foarte mult înțelept. Health Experience ( experiența sănătății ) a apărut ca o necesitate pentru clienții care ne calcă pragul. Health Experience reprezintă scopul principal atât pentru noi ca terapeuți cât și pentru clienții noștri. Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.

Numele Reflexo-Vital trebuie sa invoce o imagine umana, calda, cu oameni obisnuiti care muncesc, care se bucura sau care suferaa, care au probleme sau insatisfactii, dar si care au realizari si succese.

In saloanul noastru va puteti regasi sanatatea, frumusetea si tonusul pozitiv de care aveti nevoie si, in acelasi timp, veti descoperi oameni dispusi sa va asculte si sa va ajute cu problemele pe care le intampinati.

Misiune

Indiferent de tipul de masaj executat, pielea este prima structură a corpului uman influenţată. Prin eliminarea celulelor moarte de pe piele vom avea o piele curată şi sănătoasă, care va lua parte la procesul de respiraţie, de circulaţie sanguină, de schimb de substanţe, de curăţare a organismului de reziduuri dăunătoare şi de excedentul de apă. Pielea funcţionează astfel ca un adjuvant al plămânilor, inimii, ficatului şi al rinichilor. Pielea este legată practic de toate organele interne, iar un masaj de bună calitate va influenţa nu numai pielea şi muşchii, ci şi activitatea organelor interne, a glandelor, a circulaţiei sanguine şi limfatice şi, indirect, şi oasele şi articulaţiile.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.