03 octombrie
OFERTA ZILEI
Masaj drenaj limfatic pentru edemul piciorului - postoperator
( reducere de 25.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

63 LEI
47.25 LEI

Feel your beautyCosmetică și Înfrumusețare

Dorim să fim atenți și responsabili, să fim partenerul tău care trezește frumusețea inerentă și te ajută să simți strălucirea ta.

Cea mai bună frumusețe pe care o vedem la Reflexo-Vital este frumusețea individuală și strălucirea individuală a fiecărui client.

Pe măsură ce aspirăm să devenim cel mai înțelept partener al clientului nostru, dorim să-i ajutăm să își realizeze frumusețea și strălucirea individuală cu produse, mărci și servicii de consiliere în salon, care răspund valorilor sale distincte.

Această promisiune este încorporată în cuvintele „Feel your beauty”.

Înaintea frumuseții așteaptă o lume de bucurie.
Servicii cosmetice dedicate frumuseții tale!

Prin îmbunătățirea calității vieții cu mai multă frumusețe și îmbogățire, încercăm să aducem fericire fiecărui client și să umplem lumea cu zâmbete.

Frumusețea este mai mult decât o apariție exterioară.
Frumusețea ne aduce curaj și încredere.
Frumusețea îmbogățește spiritul.

Un spirit trezit la frumusețe va pune lucrurile în mișcare. Un inel de activități va înconjura un astfel de spirit. Ce fel de activități? Rezolvarea problemelor și vindecarea, energia pentru a răspunde problemelor sociale de orice fel. Ce se întâmplă când tot mai multe spirite se trezesc la frumusețe? În sfârșit, lumea va umple fețele zâmbitoare. Acesta este idealul pe care noi, un specialist în frumusețe, ne străduim să-l facem real.

Un spirit de împlinire se va răspândi de la om la om, apoi de la oameni la societate ca întreg. Misiunea noastra la Reflexo-Vital este de a ajuta la realizarea unei lumi pline de chipuri fericite și zâmbitoare.

Alege serviciile noastre de cosmetică și înfrumusețare
iar noi îți vom arăta fericirea și împlinirea ta ca persoană!

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.