25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI

Ne bazăm pe o expresie simplă dar cu foarte mult înțelept. Health Experience ( experiența sănătății ) a apărut ca o necesitate pentru clienții care ne calcă pragul. Health Experience reprezintă scopul principal atât pentru noi ca terapeuți cât și pentru clienții noștri. Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănătății dumneavoastră.

Numele Reflexo-Vital trebuie sa invoce o imagine umana, calda, cu oameni obisnuiti care muncesc, care se bucura sau care suferă, care au probleme sau insatisfacții, dar și care au realizări și succese.

In salonul noastru va puteti regasi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Reflexo-Vital a înțeles întotdeauna că frumusețea este mai mult decât aspectul exterior. Un sentiment de frumusețe îmbogățit pentru fiecare individ înseamnă o societate împlinită ca un întreg. Adevărata frumusețe este mai profundă. Reflexo-Vital își propune să-și inspire clienții să descopere un profund sentiment de frumusețe.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.