25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Masajul Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi sau masajul Loving Hands cum i se mai spune este masajul în spirit hawaiian prin care mișcările sunt fluide și ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe corp, masându-se astfel mai multe părți ale corpului în același timp. Astfel, un antebraț poate masă umărul, iar celălalt șoldul. Această posibilitate ajută pacientul să se relaxeze complet pentru că este foarte dificil pentru creier să se concentreze în același timp asupra a două sectoare diferite.

Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și spate, problemele legate de stress, migrene, probleme circulatorii și respiratorii, insomnie, scăderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme și lipsa de încredere în sine. Fiecare căutăm în permanență armonia și iubirea, iar caracteristică masajului Lomi Lomi este conexiunea afectivă dintre pacient și practician. Masajul suav Lomi Lomi combinat cu elemente de Stretching pasiv ușoare crește amplitudinea de mișcare, streching-ul static ajutând la eliberarea spasmelor din cauza exercițiilor fizice, fiind folosit pentru a reduce oboseală musculară și a reda tonusul. De aceast masaj aveți nevoie pentru a va revitaliza corpul și a va răsfață simțurile cu arome exotice… Și asta fără viză, pașaport sau sume mari cheltuite!

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.