25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Masaj drenaj limfatic

Dacă sistemul limfatic nu funcționează cum ar trebui, la început resimți doar astenia, lipsa poftei de viață, răceli frecvente, după care apar și semne precum edemele membrelor, accentuarea aspectului de celulită pe coapse și fese și chiar apariția vaselor sparte.

Principală cauză a disfuncției sistemului limfatic rămâne sedentarismul, potențat de alimentația necoresunzatoare și aportul hidric insufficient. Drenajul limfatic este un masaj ușor combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală și a genunchilor.

Drenajul limfatic asigură o curățire și o regenerare profundă a organismului, îmbunătăteste sistemul imunitar, ameliorează calitatea somnului și a unor probleme circulatorii. Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majoritătii femeilor. Drenajul limfatic este abonamentul dumneavoastră la sănătate!

Prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majoritătii femeilor. Drenajul limfatic are rol detoxifiant, anti-aging, ameliorează ridurile, cicatricile, eczemele, ajută la eliminarea grăsimilor, crește imunitatea, crește tranzitul intestinal.

Masajul anticelulitic este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Pentru rezultate deosebite, aceste două tehnici combinate, drenaj limfatic și masaj anticelulitic, sunt executate folosind creme de remodelare corporală de calitate premium, având în componența lor alge marine și uleiuri esențiale ce oferă un efect de lungă durată. Produsele au o superconcentratie de ingredienți activi și efectele benefice ale apei termale și ale apei de mare. Amestecul de șase alge marine și extractele de portocale amare, iederă și cafea, asigură o acțiune ultraintensiva împotrivă reținerilor de apă.cu ajutorul amestecului de extract de castan și uleiuri de caise, macadamia și piersici, pielea devine progresiv mai netedă și mai compactă. Rezultatele sunt încă de la primele aplicări iar zonele tratate mai ferme și mai tonifiate; apoi, ședință după ședință, rezultatele sunt consolidate, depozitele de grăsime sunt reduse, curburile corpului devin mai armonioase iar siluetă este redefinită. Nu lăsați micile imperfecțiuni ale corpului să vă strice cheful de vacanță!

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.