25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu piatră caldă este un masaj de specialitate în care terapeutul utilizează pietre netede, încălzite ca o extensie a propriilor mâini sau prin plasarea lor pe corp. Căldura poate fi relaxantă profundă și poate ajuta la încălzirea mușchilor strânși, astfel încât terapeutul să poată lucra mai profund, mai repede.

Originea masajului cu pietre vulcanice

Pietrele fierbinți încălzite de foc au fost folosite de americanii nativi pentru a trata mușchii bolnavi, dar renașterea modernă a pietrelor fierbinți în masaj este în general creditată Mary Nelson, originar din Tucson, Arizona.

Ea a marcat stilul ei de masaj cu pietre la cald, numit LaStone Therapy , care are o componentă spirituală nativă americană și necesită instruire și certificare.

Cum să obțineți un masaj cu pietre vulcanice

Calitatea tratamentului depinde de cât de bine a fost antrenat terapeutul, de cât de priceput este el și de faptul dacă el sau ea se bucură de tratament. Unii dintre terapeuți nu le place să facă acest lucru, deoarece pietrele fierbinți sunt greu de manevrat.

Ce se întâmplă în timpul unui masaj cu pietre vulcanice?

Înainte de a ajunge, terapeutul dezinfectează pietrele și le încălzește într-o baie de apă de 120 până la 150 de grade. Pietrele în sine sunt de obicei din bazalt, o rocă vulcanică neagră care absoarbe și reține bine căldura și a fost netezită de forțele naturale în râu sau în mare.

De obicei, începeți cu fața în jos, cu terapeutul care lucrează pe spate. În primul rând, terapeutul încălzește corpul cu un masaj tradițional suedez, apoi te masează  cu o piatră încălzită. Pe măsură ce piatra se răcește, terapeutul o înlocuiește cu alta. Terapistul folosește multe pietre de diferite forme și dimensiuni – cele mari pe mușchii mari, mai mici pe mușchi mai mici.

De asemenea, terapeutul poate lăsa pietre încălzite în anumite puncte de-a lungul coloanei vertebrale, în palmele mâinii, pe burtă sau chiar între degetele de la picioare pentru a îmbunătăți fluxul de energie din corpul vostru. Mulți terapeuți consideră că pietrele în sine au o încărcătură energetică și că trebuie menținută prin plasarea lor într-un model spiralat.

În cazul în care vi se pare că pietrele sunt prea calde sau presiunea prea intensă, puteți oricând să anunțați pentru ca terapeutul să slăbească presiunea sau chiar să ăntrerupă ședința de masaj. Evident puteți oricând să cereți să nu mai folosească pietrele dacă nu vă place cum se simte.

Contraindicații în masajul cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice nu este indicat dacă aveți diabet zaharat, hipertensiune arterială, boli de inimă sau sunteți pe medicamente anticoagulante de sânge. În cazul în care sunteți gravidă sau aveți arsuri, masajul cu pietre vulcanice este deasemenea contraindicat.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.