Remodelare corporală

În orice anotimp ne-am afla, iarnă sau vară, trebuie să avem grijă de tonifierea corpului nostru, să-l menținem într-o formă frumoasă și sănătoasă. Pe lângă alimentație echilibrată și mișcare fizică de care, din păcate, din cauza lipsei de timp, nu prea mai avem parte, o tehnică de masaj utilizată din cele mai vechi timpuri ne salvează astăzi de oboseală și ne tonifica musculatură. Tehnica constă în fricțiuni ușoare realizate cu ajutorul unor bețe speciale din lemn de bambus, de diferite mărimi pentru toate zonele corpului.

Masajul anticelulitic cu bețe de bambus reprezintă o tehnică specială și benefică, având ca scop obținerea unor efecte atât de relaxare, cât și obținerea unor rezultate rapide în tratarea celulitei.

Masajul are un efect de lifting prin netezirea și uniformizarea stratului de piele, micșorează circumferință corporală și dispariția grăsimilor, intensifică microcirculația sangvină, îmbunătățește tonusul muscular oferind fermitate.

Pe lângă atenuarea celulitei, masajul cu bambus induce o stare de relaxare, fiind recomandat și bărbaților, în special sportivilor, datorită stimulării musculaturii.

Ședințele de masaj cu bețe de bambus cu manevre aplicate pe întregul corp durează circa 50 de minute, pe când cele cu focus localizat (doar numite zone din corp) durează circa 30 de minute. Pacienții care recurg la acest masaj în scop curativ trebuie să treacă printr-o linie de tratament completă, de circa 10 ședințe, cu o frecvență de 2-3 ședințe pe săptămână. Pentru întreținere, masajul cu bețe de bambus poate fi făcut o dată pe săptămână.

De la primele ședințe se resimte efectul de relaxare, detensionare și calmare, masajul cu bețe de bambus fiind indicat persoanelor stresate, care experimentează stări prelungite de oboseală sau dureri cronice.
În cultură asiatică, bambusul simbolizează energia vitală, longevitate și fertilitate, tinerețe, frumusețe și vigoare. Va așteptăm să încercați acest masaj!

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.