Masaj reflexogen

Este o metodă de tratament simplă şi eficace, cu provenienţă din Extremul Orient şi are ca activitate de bază activarea prin presare a unor zone reflexogene ale organismului situate pe suprafaţa corpului, în general la distanţă faţă de organele pe care le reprezintă. Se cunosc zone de proiecţie la nivelul pavilionului urechii, limbii, tălpilor, palmelor, coloanei, intestinului gros. Putem spune că orice organ este proiectat pe orice suprafaţă a corpului şi pe orice suprafaţă a corpului este proiectat orice organ. Prin presarea şi activarea acestor zone, se facilitează circulaţia sanguină, care impune accelerarea transportului de toxine spre organele de eliminare sau de detoxifiere şi dupa mai multe şedinţe cristalele se elimină, îmbunătăţind starea de sănătate. Cauzele depunerilor toxice sunt multiple şi depind de specificul biologic al fiecărui individ.

Principala cauză a îmbolnăvirilor curente sunt toxinele din alimentație ce se stochează la nivelul plămânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare și a colonului. Reflexoterapia aduce beneficii în afecțiuni precum perturbări legate de circulația sângelui, inclusiv circulația periferică, reumatism, dureri de picioare sau mâini, afecțiuni cardiace, osteoporoză, alergie, dureri de cap, migrenă, insomnia, tulburări endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale, diabet, afecțiuni legate de funcționarea aparatului genital și digestive, afecțiuni neurologice, ORL, probleme legate de obezitate, un nivel mare de toxine acumulat în corp.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.