Terapia Bowen

Terapia Bowen – “Puterea de vindecare se afla in fiecare dintre noi”. O formulă unică de reechilibrare neuro-musculară care lucrează, în principal, prin sistemul nervos, asupra sistemelor osos şi muscular. Printr-un număr de mişcări delicate, practicate cu degetele, asupra muşchilor şi ţesuturilor articulare, se transmit mesaje în interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stări ideale, de relaxare şi echilibru. Odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului şi a minţii, prin readucerea acestora la echilibru şi armonie. Total neinvazivă, terapia Bowen este recomandată pentru oricine, de la copii la adulti.

Afecțiunile tratate prin terapia Bowen sunt probleme scheleto-musculare și articulare (accidentări sportive, sciatică, umăr întepenit, probleme la genunchi, luxații ale gleznei, restricție de mișcare a gâtului, dureri de spate, boli profesionale), afecțiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezică biliară, stomac și intestine), infertilitate, chisturi ovariene și fibroame uterine, dezechilibre hormonale și emoționale, stres și oboseală cronică, migrene și dureri de cap, afecțiuni respiratorii, bronșite și astm, boli ale sistemului imunitar, sechele după accidente vasculare, alergii, rinite, Enuresis (incontinență nocturnă la copii), afecțiuni neurologice.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.