Masaj anticelulitic

Să scapi de celulită nu este întocmai uşor. Dar, dacă vom îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciţii fizice şi cu anumite tehnici eficiente de masaj, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Masajul anticelulitic este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator și limfatic. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Masajul anticelulitic nu tratează definitiv și complet celulită, însă poate contribui cu siguranță la uniformizarea suprafeței pielii prin ascunderea depunerilor de țesut adipos vizibile sub formă umflăturilor inestetice.

Intrucât masajul anticelulitic ajută la eliminarea toxinelor dintre țesuturi, iar celulita se formează și din pricina acumulării excesive de toxine, se poate preveni cu ajutorul sau formarea altor depuneri adipoase inestetice pe viitor. In plus, pentru că este un tratament local, permite obținerea remodelării corporale dorite, insistandu-se asupra zonelor cu probleme.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.