Programarile pentru servicii se fac exclusiv online sau telefonic (0744.661.651).
Pentru limitarea interactiunii dintre diferiti clienti,
va rugam sa respectati punctual orele de programare comunicate de personalul nostru.


Va informam ca salile de masaj sunt sterilizate cu raze UV cu 20 minute intaintea fiecarei programari. Mastile si manusile sunt de unica folosinta iar personalul nostru are si va avea tot timpul grija ca interactiunea cu dumneavoastra sa fie cat se poate de sigura. Deasemenea va rugam ca intotdeauna sa purtati masca faciala pana la sfarsitul fiecarei sedinte.

Lipo Stock – Program special intensiv anticelulitic pentru silueta – protocol de inceput

Lipo Stock de la Germaine de Capuccini este un program recomandat pentru femeile care au acumulari de grasime si care au o piele cu un „aspect de coaja de portocala”. Este deasemenea recomandat in cazul in care timpul reprezinta un zid intre intretinere si frumusete, femeilor care isi doresc o relaxare si o stare de bine in timpul fiecarei sedinte de masaj.

Reflexo-Vital iti recomanda Lipo Stock de la Germaine de Capuccini

 • femei cu acumulari de grasime si care au o piele cu aspect de „coaja de portocala”
 • femei care dispun de putin timp pentru ingrijirea siluetei lor
 • femei care isi doresc relaxare, placere si stare de bine in cadrul fiecarei sedinte de masaj
 • femei care doresc atingerea eficientei maxime in procesul de modelare a trupului in cel mai scurt timp

Actiuni si rezultate al Lipo Stock

 • reduce cantitea de acumulari de tesut adipos
 • accelereaza eliminarea grasimilor localizate
 • incetineste acumularea noilor tesuturi adipoase
 • imbunatateste „pielea cu aspect de portocala”
 • reduce contururile pronuntate

Lipo Stock – Ingrediente

 • Kephaslim (molecule biomimetice care elimina grasimile) – este componenta de baza care imita actiunea de lipo-absortie a fractiei de beta-endomorfine (peptide produse de glanda pituitara)
 • cofeina in micro-capsule cu efect de slabire, de descompunere a lipidelor si cu efect diureic
 • extras de planta de ghimpe si iedera cu efect de drenare protejand vasele de sange. Tonifica si fluidizeaza substantele de baza.

Tratamentul in salon cu Lipo Stock

Practicienii nostri recomanda trei sedinte pe saptamana. Terapeutul insa decide exact cate sedinte sunt necesare, in functie de fiecare persoana in parte.

Abdomenul este lucrat cu miscari de frecare in sensul acelor de ceasornic, miscari de rulare in zig-zag, frictionari cu degetele si palmele.

Picioarele sunt lucrate cu un lifting indreptat in sus, frectionari si fractionari la incheieturi, lifting adanc si miscari de rulare pe coapse.

Pe fese se aplica un lifting circular invers acelor de ceasornic , frectionari cu degetele si palmele din interior catre exterior, frectionari la incheieturi si miscari de rulare de la coloana vertebrala in exterior.

 

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.