02 decembrie
OFERTA ZILEI
Impachetari cu crema termosudatie + Masaj Anticelulitic + Vaccum
( reducere de 20.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

155 LEI
124 LEI

Programarile pentru servicii se fac exclusiv online sau telefonic (0744.661.651).
Pentru limitarea interactiunii dintre diferiti clienti,
va rugam sa respectati punctual orele de programare comunicate de personalul nostru.


Va informam ca salile de masaj sunt sterilizate cu raze UV cu 20 minute intaintea fiecarei programari. Mastile si manusile sunt de unica folosinta iar personalul nostru are si va avea tot timpul grija ca interactiunea cu dumneavoastra sa fie cat se poate de sigura. Deasemenea va rugam ca intotdeauna sa purtati masca faciala pana la sfarsitul fiecarei sedinte.

Vigantol – Medicament retras de pe piata

Două loturi de Vigantol au fost retrase de pe piaţa românească. Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului susţin că medicamentul a fost retras din cauză că unul dintre ingredientele principale avea o concentraţie mult prea scăzută. Astfel, au fost retrase loturile de vitamina D3 Flor-Vigantoletten şi Vigantoletten, medicamente care se administrează bebeluşilor zilnic pentru a preveni rahitismului. Compania care produce Vigantolul a decis să retragă produsul ca urmare a a testelor efectuate pe lotul de probă care expiră în 2009, respectiv 2010.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.