03 octombrie
OFERTA ZILEI
Masaj drenaj limfatic pentru edemul piciorului - postoperator
( reducere de 25.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

63 LEI
47.25 LEI
Electrostimularea si aparatul metabolic depresor

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare se activeaza procesul de transpiratie in interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia prin pori. In timp ce se presupune ca la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a radiatiilor infrarosiilor ea consta in aproximativ 70-75% din apa si 20-25% din grasimi, metale grele si substante nocive.
ELECTROSTIMULAREA

O viata sedentara, pe care, din pacate, toate suntem tentate sau nevoite sa o ducem, este foarte nefasta pentru silueta, dar si pentru sanatatea ta.

In asociere cu o alimentatie defectuoasa nu vom obtine decat mari dezastre atat pentru sanatate, cat si pentru frumusetea noastra.

Muschii putin utilizati isi pierd calitatile: isi diminueaza forta, pierd tonus, „se lasa” efectiv. Ei devin incapabili de a asigura rolul de sustinere a organelor interne. Exemplu: in cazul stomacului, nemaifiind sustinut de muschi, acesta se revarsa cat gaseste loc, aparand astfel dizgratioasa „burtica” de care toate vrem sa scapam.

O activitate musculara insuficienta creeaza probleme si circulatiei sangvine, schimburile celulare devin mai lente, stocarea grasimilor fiind accentuata si dand nastere aparitiei celulitei.
Ce e de facut?

De fiecare data cand ne gandim sa mergem la sala de fitness, in majoritatea cazurilor, senzatia de „mi-e lene” devine acuta. Traim intr-un mediu in care accentul pe aspectul fizic este dus la extrem. Practic nu avem voie sa nu fim frumoase, nu avem voie sa nu fim in forma.

Electrostimularea reprezinta o tehnica complementara care se adreseaza tuturor celor care vor sa-si recapete tonusul siluetei, sa se pastreze intr-o forma fizica buna si care vor sa-si dezvolte masa musculara.

Principiul de functionare al electrostimularii este unul foarte simplu si care reproduce cu fidelitate procesul actionarii muschilor in mod voluntar. Atunci cand noi decidem sa contractam un muschi, creierul transmite informatia acestuia prin intermediul nervului motor.

In electrostimulare, un curent electric adaptat transmite impulsuri electrice nervului reproducand astfel fenomenul fiziologic natural de a contracta un muschi. Prin electrostimulare puteti realiza un efort muscular intens fara oboseala psihica sau cardiaca (specifica efortului fizic) si puteti reduce la maxim uzarea articulatiilor si a tendoanelor.
Riscurile electrostimularii

Electrostimularea este folosita in medicina de peste 30 de ani. Nu s-a constatat vreo consecinta negativa pe moment, dar nici pe termen lung in conditiile respectarii contraindicatiilor:

accidente musculare recente – probleme cardiace – prezenta tijelor sau o oricarui alt obiect metalic aflat in interior Princiipile tehnologice utilizate in electrostimulare garanteaza maxim de confort si siguranta.

Beneficiile electrostimularii:

amelioreaza elasticitatea pielii luptand impotriva aspectului atat de neplacut „coaja de portocala”
sculpteaza trupul prin tonusul muscular extraordinar care se obtine
ajuta la pierderea unor centimetrii in plus prin spargerea si eliminarea stratului de grasime de la suprafata
trateaza durerile musculare si cele ale articulatiilor – amelioreaza febra musculara obtinuta in urma unui efort fizic intens
reface volumul muscular pierdut in urma unei perioade de imobilizare fortata

Indiferent ca esti o fire sportiva sau vrei doar sa pierzi cativa centimetri in plus pentru a-ti recapata tonusul muscular si aspectul de trup sculptat, electrostimularea te va ajuta in ambele cazuri sa-ti atingi scopul propus.
Metabolic Depresor

teoria masajului ritmic cu aer prin utilizarea vacumului.

Efectele generale sunt:

cresterea temperaturii in tesutul subcutanat pentru a reduce celulita
mobilizarea celulelor adipoase in scopul micsorarii volumului acestora
activitatea limfatica este amplificata, rezultand o imbunatatire a metabolismului local si eliminarea de toxine
miscarea de absorbtie stimuleaza sistemul nervos periferic si va rezulta o stare de relaxare generala

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.