Tratamente anticelulitice cu aparatul metabolic depresor

Aparatul Metabolic Depresor este o noutate absoluta in Bacau. Ultima descoperire in domeniul de masaj si slabire este acum la indemana oricui prin efectuarea unor sedinte de masaj anticelulitic cu aparatul metabolic depresor. Vino la Reflexo-Vital pentru ca frumusetea corpului tau sa se bucure de ultimele descoperiri in domeniu. Vino si trateaza-te cu Aparatul Metabolic Depresor.

Aparatul Metabolic Depresor, este foarte agreat de doamne, domnisoare si domni, datorita efectelor rapide si vizibile, dar mai ales datorita faptului ca nu are contraindicatii si nici efecte adverse, dimpotriva, actiunea lui are effect terapeutic, fiind folosit cu rezultate foarte bune si in afectiunile reumatice, dureri ale coloanei vertebrale, dureri intercostale, discopatii cervicale, dureri lombare, spondiloze, afectiuni musculare.

Actiunea aparatului metabolic depresor – se bazeaza pe efectul pe care il are asupra pielii, unde prin actiunea de absorbtie a tesutului tegumentar, adipos si muscular (similara cu cea a anticelor ventuze), realizeaza o mai buna oxigenare a celulelor, o mai buna circulatie sanguina si limfatica si de aici implicit pielea devine mai elastica, isi recapata catifelarea si dispar vergeturile. Odata cu aceste efecte se obtine si multdorita vindecare a celulitei, si odata cu aceasta o remodelare corporala de invidiat.

In acelasi timp este de remarcat efectul relaxator, decontracturant care se obtine dupa o sedinta cu acest miraculous aparat. De remarcat este faptul ca aparatul este dotat cu mai multe programe care se pot adapta tesutului muscular al fiecarei persoaane si mai ales fiecaror grupe de muschi.

Unul din programele foarte agreate de domnisoare este acela de:

intarire si marire de sani. acest program este special adaptat pentru a obtine rezultatele cele mai rapide si mai bune si este suplimentat cu aplicarea de geluri si masaje speciale.

Un alt program foarte cautat, este programul care se adreseaza

masajului facial cosmetic.

In urma acestui masaj superspecializat si personalizat, cu aparatul metabolic depresor se obtin efecte vizibile ale tegumentelor tenului, dar mai ales ale muschilor fetei, si in special ale ridurilor. Se obtine astfel o relaxare si o luminozitate speciala a tenului, intinerind vizibil chipul celei care a fost tratata.

Daca astfel de tratament se efectueaza in sedinte regulate de minim 10, rezultatele devin spectaculoase.Desigur utilizarea lui se face de catre cadre calificate si instruite special, iar modul de toleranta al pacientelor este foarte bun, deoarece in timpul sedintelor se instaleaza o stare de relaxare profunda atit a tesuturilor cit si a muschilor si articulatiilor. Cabinetul nostrurecomanda tuturor doamnelor, domnisoarelor si domnilor, ca la sfirsitul fiecarei zile, sau macar a fiecarei saptamani de lucru, sa urmeze un tratament de intretinere corporala bazat pe un masaj de relaxare manual cu creme si uleiuri speciale, urmat de un masaj special cu aparatul metabolic depresor- aparat ce se gasaste in dotarea cabinetului nostru.

Deasmenea cabinetul nostru recomanda doamnelor si domnisoarelor sa urmeze tratamente anticelulitice de modelare si remodelare corporala unde se folosesc creme si uleiuri personalizate, urmate de tratamente anticeluluitice cu aparatul metabolic depresor – cu rezultate spectaculoase.

Tot la noi veti putea beneficia si de recomandari ale dietei personale la care se adauga ultimele aparitii de produse naturiste si suplimente alimentare naturale, care pot ajuta la detoxifierea organismului si mentinerea starii de bine. Toate aceste recomandari sint insotite si de exercitii de fitness la aparate special recomandate (de specialistul cabinetului), pentru obtinerea efectelor dorite de doamne, domnisoare si domni.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.