25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Demachierea arta, necesitate sau supliciu

In acceptiunea multor personae, indifferent de sex, a te demachia este valabil doar in cazul in care intr-adevar s-au folosit preoduse de make-up si de cele mai multe ori, din diverse considerente, pentru indepartarea acestora se foloseste apa si sapun.

Bineinteles, acceptam faptul ca suntem contemporani tehnologiei sic a aceasta a atins si domeniul frumusetii sic a standardele educatiei in privinta igienei s-au modificat considerabil, insa rigorile acesteia sunt doar pretense, nu intotdeauna si respectate, motivele fiind: financiare, lipsa timpului sau o perioada prea scurta alocata unui ritual zilnic sau vorba lui Caragiale: ‘‘ exista dar lipseste cu desavarsire” ( educatia ). In cele ce urmeaza, nu ne-am propus sa predam cei ” sapte ani de acasa”  ai educatiei igienei ci doar sa semnalam importanta acesteia sperand in constientizarea repercusiunilor, acceptarea si insusirea metodelor de intretinere a celui mai mare organ al corpului uman: pielea….in cazul nostru, de la nivelul fetei, gatului si decolteului.

Nu, acum nu-ti dai seama. Dar intr-o zi, cand ai sa fii batran si zbarcit si urat, cand gandurile iti vor fi vestejit fruntea umpland-o de cute, iar pasiunile iti vor fi pus pe buze hidoasele lor peceti de foc, ai sa-ti dai seama, iti vei da seama intr-un chip sfasietor”. Suntem de acord ca frumusetea inseamna in primul rand o piele ”frumoasa”, astfel demachierea este procedeul essential al intretinerii pielii, necesitand un ritual zilnic, atat dimineata cat si seara, avand ca scop daca nu indepartarea machiajului, atunci a excesului de sebum secretat, a impuritatilor, a transpiratiei, etc… urmata de tonifiere iar ultima etapa fiind hidratarea/nutritia celulelor pielii.

Respectarea cu strictete a etapelor mai sus enumerate, indifferent de varsta, sex sau anotimp asigura un ten hidratat, sanatos, luminous, gata de ofensiva impotriva mediului ambient devenit neprietenos, a razelor solare si a degenerarii celulelor. Va doriti o tinerete fara frumusete? Omiteti o etapa sau intreg procedeul magic al demachierii…insa o tinerete fara batranete o puteti obtine doar dedicandu-va cateva minute acestui miracol al reinvierii celulelor…..si daca gasiti oprtun, folositi acele momente pentru a va doza cu masura narcisismul, pentru a organiza orarul unei zile sau a face bilantul acesteia, pentru a va regasi pe sine insiva……

Totodata numai un ten astfel rasfatat poate primi ca si supliment, un machiaj de zi sau seara. Fie ca utilizati machiajul in scop estetic ca fiind interfata dumneavoastra cu persoanele din jur sau cu rol de estompare a micilor defecte/imperfectiuni temporare sau permanente, parcurgerea drumului pana la aplicarea fondului de ten si/sau a bazei de make-up presupune acel must have prealabil, in vederea aderarii produselor de make-up si, totodata, a prevenirii deshidratarii in exces si a anihilarii tendintei tenului de a-si obtine hidratarea optima din produsele de make-up, a asigurarii uni machiaj de lunga durata…..si am continua cu pro pana la refuz, in lipsa vreunui contra.

In functie de tipul de ten, MALU WILZ va ofera produse profesionale destinate unei demachieri  eficiente, corecte ce nu agreseaza pielea. Astfel datorita ingredientilor si substantelor active, produsele profesionale MALU WILZ sunt concepute si pot fi folosite cu success si cu aceleasi efecte  pentru toate tipurile de ten in general si cu recomandari special pentru un anumit tip de ten, in particular.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.