Liftingul si marirea de sani, in programul Reflexo-Vital Beauty Breasts

Metode naturale de marire a sanilor

Electrostimularea – realizează un excelent lifting sani si in egala masura o eficienta marire a sanilor. Prin urmarea consecventa a sedintelor de electrostimulare se obtin in medie 4 cm în plus la marirea sanilor. Actioneaza ca un lifting sani cosmetic, redand progresiv forma sanilor.

Remodelare si lifting sani prin terapia cu vacuum

Daca, pe langa marirea sanilor, va doriti sa fie fermi, naturali si tonifiati, apelati la sedintele de vacuum. Cupele special create pentru sâni asigura o crestere a marimii bustului dar si o imbunatatire a fermitatii lor. Cupele stimulează canalele galactofore şi creşte presiunea sanguină din vasele capilare.

Acestea sunt metode de marirea sanilor si lifting complet non-invazive, placute si relaxante, cu rezultate vizibile in doar cateva sedinte.

Secretul pentru marirea sanilor in mod natural o constituie consecventa. Respectati programele de marire a sanilor sau lifting sani si va veti bucura de sani mai mari, perfect tonifiati si fermi intr-un timp foarte scurt.

Contraindicatii terapii de marire a sanilor

  • Noduli mamari
  • Tumori la nivelul sanilor
  • Dureri nediagnosticate la sani
  • In perioada de sarcina si cea de alaptare este contraindicata terapia de marire a sanilor

Reflexo-Vital este un salon de remodelare corporala in Bacau care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste, avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.