25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Vacuum Ultrafit (metabolic depresor), excelent pentru combaterea celulitei si un aliat al frumusetii dumneavoastra

Dupa cum bine stim celulita se instaleaza atit la persoane cu o greutate normala, dar cu atit mai mult la persoanele supraponderale. Cu ajutorul unor cupe metalice speciale si a unui ulei cu proprietati de „ardere” a celulitei, se realizeaza dispersarea macronodulilor celulitici, transformarea lor in micronoduli si apoi distrugerea lor.

Acest tratament se realizeaza gradual, adica se incepe cu o intensitate scazuta a puterii cu care se actioneaza asupra corpului, crescind aceasta intensitate, in asa fel incit clienta sa nu simta un disconfort pronuntat, si sa nu se produca spargeri ale vaselor superficiale aflate in stratul superior al pielii.

Masajul cu Vacuum Ultrafit ajuta nu numai la eliminarea celulitei in fazele incipiente sau diminuarea ei si trecerea intr-un stadiu inferior, ci amelioreaza vizibil si vergeturile.

Rezultatele masajului cu vacuum in lupta impotriva celulitei si a stratului adipos, sint intr-adevar spectaculoase, dar trebuie sa fim constiente ca nici o dieta, nici un tratament oricit de inovator ar fi, nu va realiza niciodata totul, sau imediat.

Lupta se duce in echipa, deci trebuie sa fim si noi prezente;

orice tratament este personalizat;
trebuie efectuate intensiv, 2-3 sedinte saptaminal;
nu trebuie tinuta o dieta in adevaratul sens al cuvintului, dar nici sa mincam la fast-food;
in functie de tipul celulitei, de ce isi doreste de fapt fiecare clienta, abonamentul de masaj cu vacuum se completeaza si cu alte proceduri ajutatoare: drenaj, tunel cu raze infrarosii, electrostimulare, impachetari.

Ca si in cazul masajului facial cu Vacuum Ultrafit, datorita produselor profesionale folosite in timpul tratamentului, se realizeaza stimularea circulatiei limfatice si venoase, pielea isi redobindeste fermitatea si luminozitatea.
PROMO:

10 sedinte electrostimulare simpla – 30 min / sedinta- 150 LEI
10 sedinte masaj de intretinere si ridicare de sani – 20 min / sedinta – 200 LEI
10 sedinte aparatul metabolic depresor – 15 min / sedinta – 100 LEI

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.