Masaj relaxare : avantaje masaj de relaxare – Sedinte masaj relaxare

Masaj de relaxare : remediu si placere
Avantaje masaj de relaxare

Masajul de relaxare asociat cu reflexoterapia va ajuta la:

eliminarea stresului
eliberarea tensiunilor musculare
recapatarea energiei
tratarea a peste 50 de boli (psoriazis, obezitate, celulita si vergeturi, rinita si sinuzita…)
stimularea circulatiei sanguine si limfatice

Pentru o destindere profunda, masajul de relaxare poate fi asociat cu aromoterapia (uleiuri esentiale).
Masaj de relaxare general si local

Un masaj de relaxare se face pe tot corpul si dureaza 1h sau 2h. Daca masajul de relaxare se limiteaza doar la zonele dureroase atunci necesita in jur de 15-30 min.

Masaj de relaxare general : ocazional sau periodic, extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata, printr-o singura sedinta de masaj reusind sa se elimine oboseala acumulata.

Masaj de relaxare local : eliminare a stresului acumulat in organism. Se executa masaje la nivelul cefei, spatelui, talpilor (reflexoterapie), picioarelor; recomandabil 10 sedinte, rezultate foarte bune.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.