25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Masajul in talpa, bun pentru sex

Pentru ameţeli

Punctul YONG QUAN se află la mijlocul tălpii. Masajul asupra acestui punct îmbunătăţeşte funcţia rinichilor, auzul şi vederea, obţinându-se un tonus foarte bun. Are un rol important în stimularea activităţii sexuale la bărbaţi.

Ajută şi în caz de ameţeală, dureri de cap şi leşin. Se masează punctul prin frecare cu podul palmei de 108 ori până se degajă caldură, după care se presează cu degetul mare de câteva ori.
Pentru insomnie

Punctul BAI HUI ce se află în creştetul capului se masează uşor prin frecare cu podul palmei de 108 ori. Acest lucru ajută în timp la îmbunătăţirea memoriei, ameliorează durerile de cap şi ameţelile. Această tehnică foarte simplă e recomandată hipotensivilor, celor care suferă de insomnie şi tulburări ale sistemului nervos.
Pentru rinichi

Punctul MING MEN situat imediat sub a doua vertebră lombară este de asemenea numit “punctul viaţă lungă”. Masând acest punct se îmbunătăţeşte funcţionarea rinichilor. Este foarte bun în caz de durere de mijloc, în caz de lipsă de putere în picioare sau dacă vi se umflă foarte des picioarele. Această regiune trebuie masată cu podul palmei până când se degajă căldură.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.