Tipuri de masaj frecvent intalnite in practica

Masajul terapeutic sau de relaxare nu trateaza doar acele parti ale corpului care necesita un tratament imediat, dar s-a descoperit ca masajul are efecte pozitive asupra circulatiei, functiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos, cu efecte pozitive in managementul stresului.

masajele terapeutice – sunt masaje locale cu un scop foarte precis: de a elimina anumite probleme si disfunctionalitati, de a trata anumite boli prinmasaj, etc. Se executa local, in zona afectata, pe o durata de timp medie sau lunga-min 10 sedinte.
masajul de intretinere – este un masaj general cu scopul de a mentine organismul intr-o forma cit mai buna. Se poate efectua saptaminal sau la 2-3 zile. Are efect de lunga durata, atit relaxant cit si ca dispozitie generala,eliminarea stresului, etc.
masajul anticelulitic – este masajul local in zonele afectate de celulita, cu scopul de eliminare a acesteia. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare,fese, abdomen. Se folosesc alifii sau uleiuri cu efect anticelulitic, pentru a spori efectul masajului anticelulitic.
masajul de relaxare – este un masaj general, ocazional sau periodic, cu scopul de eliminare rapida a oboselii, relaxare, si generare a unei stari generale de buna dispozitie. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata, printr-o singura sedinta de masaj reusind sa se elimine oboseala acumulata.
masajul antistres – este masajul local cu scopul de eliminare a stresului acumulat in organism din diferite motive. Se executa masaje la nivelul cefei,spate, talpi( reflexoterapie), picioare; recomandabil 10 sedinte, rezultate foarte bune.

Beneficiile masajului

Masajul terapeutic sau de relaxare nu trateaza doar acele parti ale corpului care necesita un tratament imediat, dar s-a descoperit ca masajul are efecte pozitiveasupra circulatiei, functiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos, cu efecte pozitive in managementul stresului. De asemenea este folosit pentru alte efecte terapeutice:

eliminarea stresului si a oboselii;
atenueaza durerile si crampele musculare;
micsoreaza presiunea sangelui;
imbunatateste circulatia singelui si a limfei;
ajuta la eliminarea toxinelor din organism;
imbunatateste digestia;
elimina durerile de cap si de gat;
creeaza relaxare generala in organism;

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.