25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Alimente care intretin pielea

Partea surprinzatoare este aceea ca aceleasi alimente ajuta la mentinerea tineretii pielii atunci cand sunt mancate. In timp ce unele alimente nu sunt la indemana oricui, cum este cazul caviarului, altele pot fi folosite de oricine si au rezultate foarte bune.Este cazul capsunelor. Sucul natural care se obtine din capsune ajuta la exfolierea pielii, iar vitamina C ofera o protectie sporita impotriva arsurilor produse de razele soarelui. De aceea, o masca facuta din aceste fructe aduce multe beneficii. Pentru ca masca sa aiba rezultate maxime, capsunele trebuie zdrobite cu mixerul.

Compozitia obtinuta trebuie amestecata cu faina de ovaz, miere si migdale. Se amesteca pana se obtine o pasta groasa si se aplica pe pielea proaspat spalata. Masca se mentine timp de 15 minute. De asemenea, pe langa masca se pot consuma capsune simple. Consumul de capsune face ca peretii vaselor de sange sa devina mai rezistenti. Astfel, se impiedica aparitia inesteticelor vene mici si rosii de la nivelul tenului. Din aceeasi categorie face parte si avocado-ul.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.