Fortifierea organismului cu muguri de catina

Este un remediu natural cu numeroase indicaţii terapeutice.

Fortifică sistemul imunitar crescând rezistenţa organismului în faţa răcelilor şi gripei. Se administrează pentru prevenirea infecţiilor respiratorii recurente, anemii, avitaminoze, în convalescenţă, copiilor cu tulburări de apetit, bătrânilor taraţi, sau în orice condiţii care agresează organismul prin şocuri fizice şi psihice. Fiind un excelent tonic nervos, cătina albă este un adjuvant în stările de dezechilibre psihice.

Fructele conţin substanţă uscată, zaharoză, acizi graşi esenţiali (omega 3, omega 6, omega 9), proteine, vitamine ( conţinut foarte mare de vitamina C, A, B1, B2, B6, B9, E, K, P), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier şi sodiu.

Extractul gemoterapic se obţine prin macerarea în soluţie hidrogliceroalcoolică a mugurilor de cătină. Extractul din muguri de cătină- Hippophae rhamnoides MG=D1 are organotropism pe sistemul imunitar şi sistem nervos. Prin conţinutul şi complexitatea vitaminelor, cătina tonifică organismul, îndepartând starea de oboseală, de slăbiciune, creşte puterea de apărare nespecifică a organismului împotriva bolilor. Este un remediu util în tratamentul infecţiilor virale şi bacteriene ale tractului respirator superior şi inferior atât la adulţi cât şi la copii. Se administrează câte 25-50 picături în puţină apă de 1-2 ori pe zi, înainte de mese. La copii dozele se reduc la jumătate.

Extractele vegetale de cătină intră şi în compoziţia produselor fitoterapice : Bitter Plantextrakt, Imunogrip junior şi in produsele din gama Energotonic.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.