Medicii nutriţionişti nu recomandă dieta cu supă de varză

Celebra dieta cu varză – ţinută de atâtea şi atâtea femei care vor să slăbească – poate duce la dezechilibre serioase ale organismului. Medicii nutriţionişti cataloghează dieta cu supă de varză ca fiind una periculoasă, din cauza conţinutului nutriţional foarte scăzut.

O astfel de dietă nu asigură nutrienţii corespunzători dezvoltării şi reproducerii celulare. Medicii spun că dieta cu supă de varză ţinută o perioadă foarte lungă de timp poate produce dezechilibre de tipul hipocalcemiilor, deoarece nu există niciun aport de calciu.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.