Elimina toxinele din organism prin cura de detoxifiere!

„A face curat in propriul organism” este o necesitate in sensul ca asemeni unei case care trebuie curatata de praf si mizerie, asa si organismul are nevoie de o detoxifiere periodica. In general, este bine ca aceasta sa se faca la fiecare schimbare de sezon sau macar la un interval de 6 luni, primavara si toamna.
Chiar si organismul produce toxine metabolice

Pe langa substantele toxice care patrund in organism odata cu aerul inspirat, prin mancare sau apa, si corpul produce deseuri metabolice care trebuie eliminate pentru a functiona corespunzator si pentru a nu favoriza aparitia bolilor.

Un organism hranit adecvat are capacitatea de a elimina in mod natural aceste toxine prin colon, rinichi, piele si plamani. Insa, cu timpul, in urma unei boli sau a unei alimentatii gresite, toxinele se acumuleaza iar depuratia organismului incetineste.

Tehnica de eliminare a cantitatii de toxine din organism actioneaza prin intensificarea digestiei si prin mentinerea unei digestii puternice intreaga viata. Aceste metode sunt importante din prisma faptului ca hrana trebuie sa fie digerata si transformata in energie si buna dispozitie. Unele dintre aceste tehnici presupun sa va schimbati obiceiuri pe care le aveti in prezent, insa beneficiile vor fi imediate si evidente.

Astfel, cel putin pe o perioada de o saptamana este recomandat sa adoptati cateva reguli simple:

  • evita sa consumi alimente prajite in ulei, indeosebi carne;
  • elimina din alimentatie produsele din faina alba. Opteaza pentru cereale, paine neagra, de secara, de tarite;
  • nu mai achizitiona alimente care contin coloranti, conservanti ai alte E-uri;
  • inlocuieste dulciurile cu fructe proaspete;
  • bea cat mai multe lichide: apa, ceai din plante sau sucuri naturale din fructe;
  • nu consuma in aceasta perioada zahar, cafea, alcool si bauturi racoritoare sintetice;
  • in schimb, consuma lactate proaspete, dar si legume proaspete, bogate in proteine vegetale (soia, ciuperci);
  • exercitiile fizice precum si mersul pe jos stimuleaza actiunea sistemului cardiovascular si procesele metabolice in organism, intensificand functiile naturale de depuratie.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.