25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Numarul persoanelor injectate cu HIV mai mic cu 7 milioane

Potrivit CNN.com, pe baza unor informaţii mai corecte, primite recent, reprezentanţii ONU au decis revizuirea raportului din 2006, in care se arăta că aproximativ 39,5 milioane de oameni trăiesc cu virusul HIV.

Cel mai important factor in această reducere a fost revizuirea datelor referitoare la cazurile de infecţii cu HIV in India. Totodată, modificări au suferit şi cifrele inregistrate iniţial in Angola, Kenya, Mozambic, Nigeria şi Zimbabue.

“Datele folosite pentru estimarea cazurilor de HIV au fost imbunătăţite considerabil. Cu toate acestea, in continuare există nevoia de a extinde sistemele de supraveghere a maladiilor pentru a urmări mai bine evoluţia riscului faţă de epidemii al populaţiei fiecărei ţări”, a declarat Ron Brookmeyer, profesor de biostatistică in cadrul Şcolii de Sănătate Publică “Johns Hopkins Bloomberg”.

Cifrele actuale arată că 33,2 milioane de oameni au fost inregistraţi, in 2007, ca fiind infectaţi cu HIV. Dintre aceştia, 22,5 milioane se află in Africa Subsahariană. In această regiune s-au identificat, in 2007, 1,7 milioane de noi cazuri de HIV, din totalul de 2,5 milioane, la nivel global.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.