Vaccinare impotriva virusului Solomon

„Am fost si noi informati despre noua tulpina de virus gripal Solomon Islanda. Asa cum au anuntat si colegii nostri de la Bucuresti, aceasta tulpina exista in vaccinul antigripal care se face acum. Tulpina Solomon Islanda a circulat in emisfera australa pe perioada verii si ne asteptam ca numarul cazurilor de gripa sa fie mai mare fata de anul trecut. Dar vaccinul antigripal recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii are in compozitie tulpina Solomon Islanda. Este adevarat ca organismul are o imunitate scazuta la aceasta tulpina si de aceea recomandam vaccinarea impotriva gripei”, a declarat dr. Irina Mitroi, director adjunct la Autoritatea de Sanatate Publica (ASP). La Iasi, campania de vaccinare impotriva gripei este in plina desfasurare, in primele 4 zile de la debutul acesteia fiind vaccinate peste 15 mii de persoane. ASP Iasi a primit de la Ministerul Sanatatii 65 mii de doze de vaccin antigripal, urmand ca luna viitoare sa fie trimise si celelalte doze, diferenta pana la 160 de mii. Vaccinul antigripal se efectueaza gratuit batranilor cu varsta peste 65 de ani, persoanelor care locuiesc in camine de batrani, bolnavilor cronici, copiilor din centrele de ocrotire, personalului medical, personalului din centrele de ocrotire etc. Populatia poate achizitiona vaccin antigripal din farmacii contra unei sume de 300 mii lei (30 RON).

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.