Vigantol – Medicament retras de pe piata

Două loturi de Vigantol au fost retrase de pe piaţa românească. Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului susţin că medicamentul a fost retras din cauză că unul dintre ingredientele principale avea o concentraţie mult prea scăzută. Astfel, au fost retrase loturile de vitamina D3 Flor-Vigantoletten şi Vigantoletten, medicamente care se administrează bebeluşilor zilnic pentru a preveni rahitismului. Compania care produce Vigantolul a decis să retragă produsul ca urmare a a testelor efectuate pe lotul de probă care expiră în 2009, respectiv 2010.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.