07 decembrie
OFERTA ZILEI
Masajul bratului / piciorului operat + exercitii recuperatorii
( reducere de 18.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

68 LEI
55.76 LEI
Virusul „Solomon Islands” va dubla numărul bolnavilor de gripă

Pentru tratamentul gripei provocate de „Solomon Islands” sunt necesari trei-patru ani ca acesta să fie în circulaţie, pentru a se imuniza populaţia, a declarat managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. dr. Matei Balş”, prof. dr. Adrian Streinu Cercel. El a menţionat că e de aşteptat să existe, în acest sezon rece, un număr considerabil de îmbolnăviri, având în vedere că imunitatea este scăzută faţă de noul agent patogen.

Managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. dr. Matei Balş” a subliniat că „Oseltamivir, medicament antiviral cu administrare orală, este eficient împotriva tuturor virusurilor gripale relevante din punct de vedere clinic, inclusiv împotriva noului virus”.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.