25 iunie
OFERTA ZILEI
Masajul nou-nascutului si sugarului (si la domiciliu)
( reducere de 5.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

65 LEI
61.75 LEI
Vitamina C – sursa de sanatate

De asemenea, vitamina C ajuta in situatiile de stres si asigura sanatatea pielii si a membranelor. Pe langa toate acestea, ea coboara nivelul colesterolului si fereste de arterioscleroza, intrucat reduce riscul depunerilor pe peretii vaselor de sange.

Simptomele lipsei de vitamina C sunt: oboseală, astenie, slăbiciune, stare de depresie, lipsa poftei de mâncare, dureri osoase moderate, ameţeli, piele uscată, edeme, gingivită, hemoragii. Deficitul de vitamina C conduce la apariţia scorbutului care este o boală caracterizată prin anemie, căderea dinţilor şi sângerări sub piele. În carenţa de vitamina C tenul devine uscat şi palid, pierzându-şi strălucirea şi prospeţimea. Excesul de vitamina C (1000-5000 mg pe zi) se manifestă prin deranjamente stomacale, mai ales în cazul unei sensibilitati crescute la aciditate, aparitia de pietre la rinichi, afectarea sistemului imunitar si aparitia simptomelor de ameteala si greata.

Vitamina C imbunatateste preluarea si valorificarea fierului si a calciului. Intrucat, mai ales la femei, aceste minerale sunt adesea deficitare, ceaiul verde poate contribui la prevenirea anemiilor cauzate de lipsa fierului si a osteoporozei. De asemenea ajută la absorbtia fierului la nivelul intestinului, creste rezistenta la infectii si mentine numarul globulelor albe din sange, ofera protectia antioxidanta, prevenind transformarea nitratilor (din tigari, fum, grasimi, unele legume) in substante cancerigene. Mai ales femeile insarcinate sau care alapteaza, fumatorii si persoanele cu boli infectioase au de cele mai multe ori nevoie de o cantitate suplimentara de vitamina C si beta-carotina.

Organismul uman nu isi poate sintetiza propria vitamina C si tocmai de aceea trebuie sa si-o procure din alimente sau din alte surse.Iata care sunt cateva din sursele bogate in vitamina C: fructe (portocale, papaya, mere, capşuni, grepfruit, pepene), broccoli, ardei gras, roşii, mango, cartofi, varza, spanac, lamai,afine si ceai verde.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.