02 decembrie
OFERTA ZILEI
Impachetari cu crema termosudatie + Masaj Anticelulitic + Vaccum
( reducere de 20.00% )

Oferta disponibilă pentru programările online și telefonice, în limita timpului disponibil.

155 LEI
124 LEI

Programarile pentru servicii se fac exclusiv online sau telefonic (0744.661.651).
Pentru limitarea interactiunii dintre diferiti clienti,
va rugam sa respectati punctual orele de programare comunicate de personalul nostru.


Va informam ca salile de masaj sunt sterilizate cu raze UV cu 20 minute intaintea fiecarei programari. Mastile si manusile sunt de unica folosinta iar personalul nostru are si va avea tot timpul grija ca interactiunea cu dumneavoastra sa fie cat se poate de sigura. Deasemenea va rugam ca intotdeauna sa purtati masca faciala pana la sfarsitul fiecarei sedinte.

Ne bazăm pe o expresie simplă dar cu foarte mult înțelept. Health Experience ( experiența sănătății ) a apărut ca o necesitate pentru clienții care ne calcă pragul. Health Experience reprezintă scopul principal atât pentru noi ca terapeuți cât și pentru clienții noștri. Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănătății dumneavoastră.

Numele Reflexo-Vital trebuie sa invoce o imagine umana, calda, cu oameni obisnuiti care muncesc, care se bucura sau care suferă, care au probleme sau insatisfacții, dar și care au realizări și succese.

In salonul noastru va puteti regasi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Reflexo-Vital a înțeles întotdeauna că frumusețea este mai mult decât aspectul exterior. Un sentiment de frumusețe îmbogățit pentru fiecare individ înseamnă o societate împlinită ca un întreg. Adevărata frumusețe este mai profundă. Reflexo-Vital își propune să-și inspire clienții să descopere un profund sentiment de frumusețe.

Despre Reflexo-Vital

În salonul noastru vă puteți regăsi sănătatea, frumusețea și tonusul pozitiv de care aveți nevoie și, în același timp, veți descoperi oameni dispuși să vă asculte și să vă ajute cu problemele pe care le întâmpinați.

Problemele de zi cu zi, stresul, supărările, alimentația și chiar societatea pot afecta în foarte mare măsură sănătatea. Terapiile complementare: masajul, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial sau cel terapeutic au fost puse de către noi în slujba sănății dumneavoastră.